Forundret Kvistgaarden stikker til BIF-holdkammerat: 'Jeg ved ikke, hvor det kommer fra'

The perfect guide to the casino

Forundret Kvistgaarden stikker til BIF-holdkammerat: ‘Jeg ved ikke, hvor det kommer fra’

Mathias Kvistgaarden vil gerne have sig en kammeratlig samtale med Patrick Pentz.

Tilmeld dig Bet365 i dag 

Mathias Kvistgaarden har været brandvarm for Brøndby IF, hvor han har været en af holdets absolut største profiler, hvilket også har kastet en del mål og oplæg af sig.

Skarpheden mangler dog fortsat i ny og næ, og derfor er det også noget, som den unge angriber arbejder på at optimere.

– Jeg har fået rigtig meget hjælp til den del af Bent “Turbo” Christensen, Jesper (Sørensen) og alle de andre trænere. Vi er også dykket ned i afslutninger og har set på, hvad jeg gør i de forskellige situationer. Der er stadig rigtig meget, jeg skal have bygget på. Jeg er stadig en af dem, der brænder rigtig mange chancer, så hvis jeg kan lægge mere på i den del af spillet, så skal det nok blive rigtig godt, lyder det fra Kvisgaarden.

Den er dog ikke alle hans holdkammerater, som synes, at det er lige sjov at lave afslutningsøvelser med Kvistgaarden.

– Kvistgaarden skyder altid hårdt i midten! Han vil altid ramme dig i hovedet. Det er altid min største frygt til træning, sagde holdets keeper Patrick Pentz for nyligt til Tipsbladet.

Den udtalelse forstår veloplagt Kvistgaarden dog ikke.

– Jeg ved ikke, hvor den artikel kommer fra. En, jeg kender, læste den for mig, og jeg ved ikke, hvor det kommer fra. Jeg tror aldrig, jeg har ramt ham i hovedet til træning, siger Mathias Kvistgaarden med et smil og tilføjer:

– Jeg synes ikke, jeg har ramt i hovedet. Jeg ved ikke, hvorfor jeg og ham har sådan en lille fight. Den må jeg lige tage med ham over en kop kaffe, lyder det fra en smilende Kvistgaarden.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top