Putros erkender: Kunne sagtens have givet et frispark

The perfect guide to the casino

Putros erkender: Kunne sagtens have givet et frispark

Sandi Putros fortæller til Viaplay, at han godt kunne have fløjtet et frispark Mohammed Diomande.

Tilmeld dig Bet365 i dag 

Brøndby IF sikrede sig søndag aften en vigtig sejr over FC Nordsjælland, som de slog med 2-1 hjemme på Vestegnen.

Sejren kom i hus efter en flot scoring af Nicolai Vallys, men det er dog ikke kun offensivspillerens flotte sparketeknik, som har medført et hav af reaktioner efter slutfløjt.

Forud for scoringen savnede FC Nordsjælland-lejren nemlig et frispark til Mohammed Diomande, og efter slutfløjt satte Sandi Putros nogle ord på episoden.

– Jeg oplever, at Diomande i situationen spiller bolden, og så opstår der en kontakt umiddelbart efter. Han spiller bolden til en medspiller, og han mister så bolden efterfølgende. Under kampen vurderer jeg, at kontakten er for lille og under det forsætlighedsniveau, vi har lagt på kampen. Derfor giver jeg ikke et frispark i situationen, lyder det fra Putros, der dog samtidig medgiver, at han godt kunne have dømt et frispark.

– Når jeg ser billederne, kan jeg da godt se, at der er en mindre kontakt. Det kunne godt ligne et mindre benspænd og muligvis et mindre frispark. Det kunne jeg sagtens have dømt i kampen, men sådan så jeg ikke situationen. Jeg så kontakten mindre, fortæller Putros, der samtidig understreger, at den mulige forseelse var så lille, at det var helt korrekt, at VAR ikke greb ind.

– Når jeg har set billederne, vil jeg også vurdere, at situationen er under niveau for, hvad VAR skal blande sig i. Han lykkes med sin aflevering til sin holdkammerat, som så mister bolden. Dér starter en ny angrebsfase. Derfor er det uden for protokollen, hvor VAR skal blande sig, udtalte Putros til Viaplay.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top