Brøndby-stjerne er iskold: GRILLER Daramy med vild stikpille

The perfect guide to the casino

Brøndby-stjerne er iskold: GRILLER Daramy med vild stikpille

Brøndbys nyindkøb, Sean Klaiber, er god for en kæk kommentar.

Tilmeld dig Bet365 i dag 

Brøndby IF hentede i slutningen af sommerens transfervindue højrebacken Sean Klaiber i FC Utrecht, og selvom han kun har været i aktion for de blå-gule tre gange, så ligner han allerede et fantastisk indkøb.

Sean Klaiber har da også haft rig mulighed for at udvikle sig som følge af sin fortid i Ajax, hvor niveauet var utrolig højt.

– På det tidspunkt var de [Ajax, red.] en af Europas bedste klubber. Jeg ankom efter det år, hvor de nåede semifinalen i Champions League. De havde høje forventninger. Niveauet til træning var virkelig højt, men det tror jeg også gjorde mig til en bedre spiller. Jeg trænede med de bedste spillere i ligaen, og det var dejligt at være der, siger Sean Klaiber til Tipsbladet.

I løbet af sin tid i Ajax stiftede Sean Klaiber også bekendtskab med den tidligere FCK-stjerne, Mohamed Daramy.

– Han er en god spiller, lyder det fra Klaiber, der dog også var klar med en kæk stikpille, da han blev spurgt ind til, om de spillede over for hinanden til træning.

– Daramy var altid i min baglomme, siger Sean Klaiber med et stort grin, mens Ohi Omoijuanfo, der havde taget opstilling ved siden af sin holdkammerat under interviewet, ikke kunne holde latteren tilbage.

29-årige Sean Klaiber nåede at spille 22 kampe for Ajax Amsterdams førstehold, hvori han noterede sig for tre oplæg.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top