Var en stjerne i Brøndby: Nu mødes de igen

The perfect guide to the casino

Var en stjerne i Brøndby: Nu mødes de igen

Simon Makienok ser tilbage på sin tid på Vestegnen forud for søndagens opgør mellem Hvidovre og Brøndby IF.

Tilbage i 2012 hentede Brøndby IF Simon Makienok i HB Køge for cirka 3,5 millioner kroner, og det skulle vise sig at blive en særdeles god handel.

Tilmeld dig Bet365 i dag 

Den tårnhøje angriber bombede nemlig mål ind på samlebånd for de blå-gule fra Vestegnen, og det kastede senere hen et udlandsskifte af sig til italienske Palermo, som betalte i omegnen af 17 millioner kroner for Makienoks underskrift.

Siden han har Simon Makienok været vidt omkring i sin fodboldkarriere, men nu er han altså at finde i Hvidovre IF, der søndag eftermiddag tager imod netop Brøndby, og i den forbindelse kigger Makienok tilbage på sin tid på Vestegnen i et interview med Tipsbladet.

– Jeg husker jo tilbage på min tid i Brøndby som der, hvor jeg fik mit gennembrud, men selvom at det var en svær tid, som klubben var i der, så husker jeg tilbage på det som gode minder. Primært fordi jeg selvfølgelig havde en god fodboldtid der personligt, men også på grund af alt omkring klubben. Jeg husker kun tilbage på det som en god ting, siger Makienok og fortsætter:

– Lidt ligesom det er her i Hvidovre, står Brøndby som klub for at arbejde hårdt, og der er lidt den der underdog-mentalitet. Og det er noget, jeg altid godt har kunnet lide at være i. Det er noget, jeg husker tilbage på fra den gang, alt det her med at være under pres og at have ambitioner og forventninger. Det er noget, jeg altid har levet godt under.

Simon Makienok, der i dag er 32 år, nåede at notere sig for 36 scoringer og otte oplæg i 79 kampe for Brøndby.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top