Glad United-stjerne: Højlund har ændret dynamikkerne

The perfect guide to the casino

Glad United-stjerne: Højlund har ændret dynamikkerne

Marcus Rashford glæder sig over tilgangen af Rasmus Højlund.

Danske Rasmus Højlund har fået en turbulent start på sin karriere i Manchester United, da de røde djævle ikke ligefrem har imponeret i indeværende sæson.

Tilmeld dig Bet365 i dag 

Til gengæld har den danske angriber gjort en fin figur i den engelske storklub, og Marcus Rashford glæder sig da også over samarbejdet med Højlund.

– Jeg er helt ærligt super begejstret for det. I perioder sidste år havde vi omstillinger, og det var kun modstandernes trøjer, vi kunne se, og typisk var den eneste mulighed et cut-back til Bruno, som kom senere i feltet.

– I denne sæson er vi nødt til at forstå, at dynamikkerne har ændret sig, så vi har snakket sammen og har arbejdet en del sammen uden for banen, som trænerstaben formentlig ikke engang ved – kun mig og ham, fortæller Rashford og fortsætter:

– Jeg vil bare forstå hans spil, og at han forstår mit spil så hurtigt som muligt. Indtil videre har det været godt, og vi var selvfølgelig uheldige imod Brighton, hvor målet blev annulleret, men i kampen derefter fik vi et mål, som vi skabte sammen, så jeg er meget glad for ham.

– Jeg er sikker på, det er en relation, der vil hjælpe begge spillere, så jeg er glad for det, spændt på fremtiden, og jeg er begejstret for, at vi har så mange kampe foran os, så vi har så mange chancer for at vise, hvem vi er, siger Rashford til Manchester Uniteds hjemmeside.

Marcus Rashford og Rasmus Højlund skal i aktion lørdag eftermiddag, hvor Manchester United krydser klinger med Crystal Palace.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top