United-boss hylder Højlund: Han bringer energi og dedikation

The perfect guide to the casino

United-boss hylder Højlund: Han bringer energi og dedikation

Erik ten Hag har kun rosende ord til overs for den danske angriber.

Rasmus Højlund skiftede denne sommer til Manchester United i en kæmpe handel på mere end 500 millioner kroner, og derfor er der også store forventninger til unge angriber, der fik sin debut mod Arsenal kort før landsholdspausen.

Lørdag er han udset til at fĂĄ en større rolle – mĂĄske endda fra start, nĂĄr Manchester United tager imod Brighton hjemme pĂĄ Old Trafford.

I den forbindelse har Erik ten Hag sat nogle ord på Rasmus Højlund, og han lægger ikke skjul på, at han har store forventninger til danskeren.

– Jeg hĂĄber Rasmus bliver vigtig for os i kampen, og han er meget spændt.

– Det er hans første kamp pĂĄ Old Trafford, og han ser virkelig frem til det. Han glæder sig til at gĂĄ ind og blive modtaget af fansene, siger Erik ten Hag til klubbens hjemmeside.

– Som en stor fan af Manchester United fra han var helt lille, sĂĄ bliver det fantastisk at komme ind pĂĄ banen foran vores fans, og jeg er sikker pĂĄ, at de vil stĂĄ bag ham og resten af holdet, lyder det fra United-træneren, der i samme ombæring roser Højlund for sin energi og dedikation.

– Han giver god stemning pĂĄ holdet. Han bringer energi, og sĂĄ er han meget dedikeret. Han vil virkelig gerne spille pĂĄ det her hold og for denne klub, og sĂĄ vil han ogsĂĄ gerne score mĂĄl, siger cheftræneren.

Opgøret mellem Manchester United og Brighton bliver fløjtet i gang klokken 16:00.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top