Foden hylder Bellingham: Uvirkeligt talent

The perfect guide to the casino

Foden hylder Bellingham: Uvirkeligt talent

Phil Foden uddeler store roser til Jude Bellingham i kølvandet på hans præstation mod Skotland.

Jude Bellingham har taget verden med storm de seneste år, hvor han på trods af sin unge alder allerede har slået sit navn fast som en af verdens bedste midtbanespillere.

Det har heller ikke taget ham længe om at vinde Madrid-fansenes hjerter i indeværende sæson, hvor han har været den ubestridte største profil for Los Blancos, og på det engelsk landshold har han ligeledes vist sig godt frem – senest i tirsdagens testkamp mod Skotland, hvor han både noterede sig for en scoring og en assist.

Landsholdskammeraten Phil Foden, der til dagligt slår sine folder i Manchester City, har da også kun rosende ord til overs for Jude Bellingham, som han kalder for et uvirkeligt talent.

– Han er så moden for sin alder, et uvirkeligt talent, et kæmpe talent og vigtig for os og den måde, vi spiller på, fortæller Foden til BBC Sport.

– Vi har meget brug for Jude, og det er en fornøjelse at spille med ham, og vi finder rigtig godt sammen, lyder det fra Phil Foden, der sammen med Jude Bellingham og resten af det engelske mandskab vandt med 3-1 over Skotland.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top