The perfect guide to the casino

Superliga-profil afslører: Derfor afviste jeg Brøndby

Tochi Chukwuani sætter nu ord på, hvorfor han endte med at blive i Lyngby.

Tochi Chukwuani har efter en svær tid i FC Nordsjælland for alvor fået gang i karrieren i Lyngby, og det medførte også stor interesse for den talentfulde midtbanespiller i sommerens transfervindue.

Her var der således flere bejlere til den 20-årige Superliga-profils underskrift, og blandt dem var flere prominente klubber – heriblandt Brøndby IF, Trabzonspor, Røde Stjerne og Le Havre.

Tochi Chukwuani fortæller dog nu, at der ikke var nogle projekterne i de forskellige klubber, som tiltalte ham.

– Selvfølgelig var der noget om snakken. Interessen har været reel. Det er kæmpeklubber, og det er også noget, som jeg havde i mine overvejelser. Men der var ikke nogle af projekterne, som talte til mig.

– Jeg er i Lyngby lige nu, hvilket jeg er rigtig glad for. Det er også et rigtig fint projekt, som vi har gang i lige nu. Der er endnu mere plads til at lægge på, og jeg er bare glad for at være der sammen med mine holdkammerater og staben, som har hjulpet mig med min udvikling, fortæller Tochi, der også sætter ord på, hvorfor han ikke fandt et skifte til Brøndby interessant.

– Jeg følte bare ikke, at det var det rigtige. Min mavefornemmelse var der ikke. Jeg føler, at projektet i Lyngby ville stille mig bedre. Så der er ikke så meget mere i det, lyder det fra midtbanespilleren, der flere gange har understreget, at han vægter de sportslige ambitioner højere end en ny kontrakt, som vil pynte på bankbogen.

Tochi Chukwuanis nuværende aftale med Lyngby løber frem til næste sommer. Han har siden skiftet til de kongeblå noteret sig for 30 kampe med to mål til følge.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top