Chelsea-flop nægtede at skifte: Afviste seks klubber

The perfect guide to the casino

Chelsea-flop nægtede at skifte: Afviste seks klubber

Marc Cucurella havde tilsyneladende ingen intentioner om at forlade Stamford Bridge denne sommer.

Sommerens transfervindue er forbi, og det gik altså ikke stille for sig i Chelsea, som endnu engang spenderede astronomiske summer på nye spillere.

Der var dog også flere store navne, som valgte at forlade klubben – Heriblandt N’Golo Kanté, Kalidou Koulibaly, Romelu Lukaku og Kepa Arrizabalaga.

Selvom der blev renset godt ud i truppen, så var der dog en spiller, som The Blues nok hellere end gerne ville have skillet sig af med.

Marc Cucurella har nemlig været alt andet end en succes i Chelsea, siden hans skifte fra Brighton, men selvom det formentlig bliver til begrænset med spilletid i indeværende sæson, så havde den spanske forsvarsspiller tilsyneladende ingen intentioner om at skifte klub.

Marc Cucurella skulle således have afvist hele seks klubber. Det oplyser den anerkendte transferjournalist, Fabrizio Romano, der skriver, at Manchester United var en af dem, men at parterne ikke kunne blive enige om en aftale.

Derudover skulle RB Leipzig, Sevilla, Atletico Madrid, Real Sociedad og Fulham også have vist interesse for den 25-årige forsvarsspiller, men Cucurella afviste altså dem alle.

Marc Cucurella kan dermed ende med at blive lidt af en hovedpine for Chelsea, da hans kontrakt løber helt frem til sommeren 2028.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top