Real Madrid - Getafe CF: Optakt, Odds, Skader, Karantæner og Forventede Startopstillinger

The perfect guide to the casino

Real Madrid – Getafe CF: Optakt, Odds, Skader, Karantæner og Forventede Startopstillinger

Real Madrid – Getafe CF: Optakt, Odds, Skader, Karantæner og Forventede Startopstillinger

Dette lørdag eftermiddag kl. 16:15 står Santiago Bernabéu klar til at være vært for opgøret mellem Real Madrid og Getafe CF.

Faktaboks

Hvem: Real Madrid – Getafe CF
Hvad: La Liga
Hvor: Santiago Bernabéu
Hvornår: Lørdag d. 2. september kl. 16:15
TV og Streaming: TV2 Sport X

Kampens forventninger

Topplaceringen i La Liga er indenfor rækkevidde for værterne, Real Madrid, der efter tre kampe finder sig på førstepladsen med ni point. Carlo Ancelottis mandskab vil uden tvivl forsøge at forstærke deres position i denne spillerunde.

Getafe CF har haft et blandede start på sæsonen. De befinder sig midt i tabellen på ligaens 11. plads efter tre kampe med fire point. Trods forskellige udfald i de indledende kampe, vil udebaneholdet utvivlsomt forsøge at spille sig tættere på toppen af tabellen.

Vidste du? – Oddsforslag 1

Real Madrid har i gennemsnit lukket 0.33 mål ind pr. kamp i denne sæson. Lige nu kan du få odds 1.1o på Bet365, hvis du tror, at de lukker Under 1,5 mål ind mod Getafe CF. Modtag 1.000 kr. i bonus hos Bet365 i dag.

Holdenes seneste form

Real Madrid har haft en stærk start på sæsonen, og de kommer ind til kampen med en sejr over Real Club Celta de Vigo. Over de seneste fem kampe har de vist flot form med fire sejre, en uafgjort og 0 nederlag.

Getafe CF har ikke været helt lige så stærke over deres seneste fem kampe, hvor det er blevet til to sejre, to uafgjorte og et nederlag. Dog tog de en sejr i deres seneste kamp, da de slog Deportivo Alavés med 1-0.

Vidste du? – Oddsforslag: 2

Getafe CF har i gennemsnit lukket 1.0 mål ind pr. kamp i denne sæson. Lige nu kan du få odds 1.1o på Bet365, hvis du tror, at de lukker Under 1,5 mål ind mod Real Madrid. Modtag 1.000 kr. i bonus hos Bet365 i dag.

Hjemmebane vs Udebanestyrke

På hjemmebane har Real Madrid været stærke over de seneste fem hjemmebanekampe, med fire sejre og en uafgjort. Getafe CF har haft det sværere på udebane, med et sejre, en uafgjort og tre nederlag over de seneste fem udebanekampe.

Indbyrdes opgør

Over de seneste fem kampe mellem de to hold, har Real Madrid haft overtaget med tre sejre, mod Getafe CFs en sejr og et uafgjort. Getafe Club de Fútbol er dog på en tre kampes sejrsstime, når de to hold står overfor hinanden.

Forventede startopstillinger

Real Madrid CF: 4-3-3
Andriy Lunin – Antonio Rüdiger, Daniel Carvajal, David Alaba, Fran García – Aurélien Tchouaméni, Federico Valverde, Jude Bellingham – Joselu, Rodrygo

Getafe Club de Fútbol: 4-5-1
David Soria – Damián Suárez, Djene Dakonam, Domingos Duarte, Gastón Álvarez – Carles Aleña, Nemanja Maksimović, Santi García – Juanmi Latasa

Skader og karantæner

Real Madrid:
Arda Güler, Daniel Ceballos, Ferland Mendy, Thibaut Courtois, Vinícius Júnior, Éder Militão

Getafe CF:
Enes Ünal, José Ángel Carmona, Luis Milla, Mauro Arambarri

Konklusion

Med begge hold ivrige efter at styrke deres position i tabellen, tegner dette opgør til at blive en spændende fodboldkamp. Real Madrid vil forsøge at cementere deres førerposition, mens Getafe CF vil forsøge at klatre højere op i tabellen. Men med Real Madrids stærke hjemmebanestatistik og Getafe CF’s svagheder på udebane, kan det blive en udfordrende kamp for udeholdet.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top