Optakt: FCK vs. Silkeborg IF

The perfect guide to the casino

Optakt: FCK vs. Silkeborg IF

Optakt: FCK vs. Silkeborg IF

Lørdag eftermiddag klokken 16:00 spiller FCK mod Silkeborg IF på Parken.

Faktaboks

  • Hvem: FCK – Silkeborg IF
  • Hvad: Superligaen (grundspillet)
  • Hvor: Parken
  • Hvornår: Lørdag d. 26. august kl. 16:00
  • TV og Streaming: 6eren og Discovery+
  • Hashtags: #fcksif #sldk

Form og placering

Før kampen er værterne at finde på Superligaens førsteplads efter fem kampe med 15 point. Pointtotalen er kommet i hus via fem sejre, mens Løverne endnu har deres første pointtab i ligaen til gode denne sæson. Selvom vi kun er fem ud af 22 spillerunder inde i grundspillet, vil Jacob Neestrups mandskab uden tvivl forsøge at forstærke førstepladsen i denne spillerunde.

Vidste du? – Oddsforslag 1

FCK har i gennemsnit lukket 0.8 mål ind pr. kamp i denne sæson. Lige nu kan du få odds 1.30 på Bet365, hvis du tror, at de lukker Under 1,5 mål ind mod Silkeborg IF. Modtag 1.000 kr. i bonus hos Bet365 i dag.

Gæsterne har ikke haft en lige så god sæson indtil nu. De befinder sig lige nu på ligaens 7. plads efter fem kampe med syv point, hvilket på nuværende tidspunkt ville betyde en plads i nedrykningsspillet. Pointtotalen er kommet i hus via to sejre, en uafgjort og to nederlag. Dermed må udebaneholdet også være opsatte på og forsøge at spille sig nærmere den rigtige siden af opdelingsstregen og dermed oprykningsspillet i denne spillerunde.

Vidste du? – Oddsforslag: 2

I 60% af Silkeborg IFs kampe i denne sæson har begge hold kommet på måltavlen. Tror du, at det sker igen, kan du lige nu få odds 1.75 på Bet365, hvis Begge hold scorer. Modtag 1.000 kr. i bonus hos Bet365 i dag.

Formkurven for begge hold

Kigger man nærmere på Løvernes form over de seneste kampe, kommer de ind til opgøret med en sejr, da de slog KS Raków Częstochowa med 1-0 i deres seneste aktion. Over de seneste fem kampe har de gjort det godt med tre sejre, to uafgjorte og 0 nederlag. Deres seneste to kampe er endt med en sejr.

Silkeborg IF har ikke været helt lige så stærke over deres seneste fem kampe, hvor det er blevet til to sejre, 1, uafgjorte og to nederlag. Ligesom lørdagens modstander tog Kent Nielsens mandskab også en sejr i deres seneste kamp, da de slog FC Nordsjælland med 2-0.

Seneste præstationer

Hjemme på Parken har FCK været gode over de seneste fem hjemmebanekampe, hvor de har taget tre sejre, mens det også er blevet til to uafgjorte og 0 nederlag. I deres seneste hjemmebanekamp tog de i mod OB i en kamp, der resulterede i en 2-1 sejr.

I Silkeborg IFs seneste opgør væk fra hjemmebanen, Jysk Park, gæstede de AGF i en kamp, der resulterede i en 2-2 pointdeling. Udvider man perspektivet til deres seneste fem udebanekampe, er resultaterne OK med to sejre, mens det også er blevet til en uafgjort og to nederlag.

Indbyrdes opgør

I holdenes indbyrdes opgør har FCK haft overtaget over de seneste fem kampe, hvor de har taget tre sejre sammenlignet med Silkeborg IFs en sejr mens det er blevet til en uafgjorte. Lige nu er FCK på en tre kampes sejrsstime, når de to hold står overfor hinanden. Den seneste kamp endte også med en sejr til Løverne, da de besejrede lørdagens gæster med 3-0.

Forventede startopstillinger

FCK: 4-3-3
Kamil Grabara – Denis Vavro, Elias Jelert Kristensen, Kevin Diks, Valdemar Lund Jensen – Diogo Gonçalves, Rasmus Falk Jensen, William Clem – Emil Winther Højlund, Orri Steinn Óskarsson, Oscar Winther Højlund

Silkeborg IF: 4-3-3
Nicolai Larsen – Alexander Busch, Oliver Sonne, Robin Dahl Østrøm, Tobias Sahlquist – Anders Klynge, Mark Brink, Pelle Mattsson – Alexander Rasmussen, Sören Tengstedt, Tonni Adamsen

Skader og karantæner

FCK:
Andreas Cornelius, David Khocholava, Elias Achouri

Silkeborg IF:
Ingen

Konklusion

Med FCKs stærke form, specielt på hjemmebane, og med tanke på de indbyrdes opgør, må værterne påtage sig favoritrollen. De har dog også en midtugekamp i benene og Silkeborg IF giver helt sikkert op uden kamp. Se hvordan tingene folder sig ud fra lørdag kl. 16.00.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top