Forsvarer Jesper Sørensen efter nederlag: 'Spillerne er for dårlige'

The perfect guide to the casino

Forsvarer Jesper Sørensen efter nederlag: ‘Spillerne er for dårlige’

Viaplay-eksperten Peter Sørensen mener ikke, at det er Jesper Sørensen, som er problemet på Vestegnen.

Brøndby IF løb søndag aften ind i endnu et nederlag, da de blev slået af FC Nordsjælland med 3-1 på Right to Dream Park.

Dermed har de blå-gule fra Vestegnen fået endnu en sløj sæsonstart med kun tre point efter tre kampe, og det har fået folk til at sætte tvivl om, hvorvidt Jesper Sørensen er den rette mand til opgaven.

Viaplay-eksperten Peter Sørensen mener dog, at Brøndbys dårlige sæsonstart i højere grad skyldes spillertruppens manglende kvaliteter, fremfor Jesper Sørensens evner som træner.

– Jeg synes, at der er problemer, både strukturelt og individuelt. Jeg synes, at de har problemer med at udfylde de opgaver, som Jesper Sørensen uddelegerer til spillerne, men jeg synes også spillerne er for dårlige til det, man kan forvente fra Brøndby.

– Jeg synes, at han mangler en 3-4 spillere, før at der er rimelighed i at kritisere Jesper Sørensen for, at de ikke ligger der i top 3, hvor de bør være.

– Jesper Sørensen, og det ved jeg, er en meget dygtig træner. Så er problemet, at der er store forventninger til en træner, der er træner for Brøndby, fordi de bør ligge i top 3, men de bør også have en trup til top 3, og det synes jeg slet ikke de har, lyder det fra Peter Sørensen.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top