Kunne være blevet en stjerne på Vestegnen: Nu sætter han ord på Brøndby-exit - 'Ikke en særlig god dialog'

The perfect guide to the casino

Kunne være blevet en stjerne på Vestegnen: Nu sætter han ord på Brøndby-exit – ‘Ikke en særlig god dialog’

Mads Juel Andersen sætter i et interview ord på sit exit i Brøndby IF.

25-årige Mads Juel Andersen tager snart hul på sin første sæson i Englands bedste fodboldrække, når han sammen med oprykkerne fra Luton, der hentede danskeren tidligere på sommeren, krydser klinger med Brighton på udebane den 12. august.

Det har dog ikke altid stået i kortene, at forsvarsspilleren skulle spille Premier League – tværtimod.

Tilbage i 2018 forlod han nemlig Brøndby IF på en fri transfer, efter han var blevet vejet og fundet for let på Vestegnen, og i et interview med Spilxperten sætter han nu ord på afskeden med de blå-gule.

Her forklarer han blandt andet, at det var en nem beslutning at forlade Brøndby, efter han vendte hjem til Vestegnen efter et lejeophold i HB Køge, da dialogen med Alexander Zorniger og Troels Bech mildt sagt var dårlig.

– Da jeg var i Brøndby, handlede det bare om at komme ud og spille en masse kampe. Det er vigtigt at spille om point, fordi det rent faktisk betyder noget. I sidste ende er det kun dér, du får noget ud af det, og det var derfor, jeg tog til HB Køge, siger Mads Juel Andersen.

– Der var ingen udsigt til spilletid i Brøndby, da jeg kom hjem, og jeg havde virkelig ikke en særlig god dialog med Alexander Zorniger og Troels Bech. Faktisk havde vi slet ikke nogen dialog overhovedet.

– Da jeg fik muligheden for at komme til AC Horsens og spille Superliga, så tog jeg selvfølgelig den mulighed. Der fik jeg spillet en masse kampe, og så fik jeg muligheden for at tage et skridt op til Barnsley, siger Mads Juel Andersen.

25-årige Mads Juel Andersen forlod Brøndby i januar 2018 med kun en enkelt kamp for klubbens førstehold på CV’et. Herefter spillede han halvanden sæson i AC Horsens med stor succes, inden han altså blev solgt til Barnsley i sommeren 2019.

Her udviklede han sig hurtigt til en stor profil for det engelske mandskab, og tidligere på sommeren resulterede det i et skifte til Premier League-oprykkerne fra Luton, som han har skrevet en fire-årig kontrakt med.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top