Tidligere Brøndby-talent nærmer sig skifte til spansk storklub

The perfect guide to the casino

Tidligere Brøndby-talent nærmer sig skifte til spansk storklub

Det tidligere Brøndby-talent, Enis Bardhi, nærmer sig et stort skifte til spansk fodbold.

Tilbage i 2013 skiftede den teknisk dygtige offensivspiller, Enis Bardhi, til Brøndbys U19, men her fik han aldrig for alvor sit gennembrud, og han forlod dermed Vestegnen blot seks måneder senere uden at have fået debut for klubbens førstehold.

Siden da har karrieren dog taget fart for den nordmakedonske teknikker, der fra 2017 til 2022 havde stor succes i den spanske klub Levante, hvor det blev til 162 optrædener med 24 mål og 15 oplæg til følge.

Sidste sommer forlod han dog Levante efter fem år til fordel for et skifte til den tyrkiske storklub, Trabzonspor, der købte ham for cirka 22,5 millioner kroner, men nu kan han altså være på vej tilbage til spansk fodbold igen.

Ifølge mediet Grada3, så meldes Enis Bardhi nemlig på vej til den spanske traditionsklub, Valencia, der eftersigende skulle have et godt øje til offensivspilleren, der i sidste sæson noterede sig for seks mål i Trabzonspor-trøjen.

Der meldes ikke noget om en eventuel overgangssum for den i dag 28-årige Enis Bardhi, men ifølge Transfermarkt.com, så vurderes han til at have en markedsværdi på 4,7 millioner euro – svarende til cirka 35 millioner danske kroner.

Enis Bardhis nuværende aftale med Trabzonspor løber frem til sommeren 2025 med option på yderligere et år.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top