Brøndby-profil efter nederlag: Det er ikke godt nok

The perfect guide to the casino

Brøndby-profil efter nederlag: Det er ikke godt nok

Brøndby-angriberen Ohi Omoijuanfo var alt andet end tilfreds med præstationen mod OB.

Brøndby IF måtte søndag aften inkassere sæsonens første nederlag, da de tabte med 2-1 til OB hjemme på Vestegnen, og efter kampen var klubbens norske angriber, Ohi Omoijuanfo, ikke bleg for at indrømme, at han var alt andet end tilfreds med aftenens indsats.

Det gav han således udtryk for i et interview med Viaplay.

– Jeg er skuffet. Det tror jeg, hele holdet er.

– Det bliver en lidt for rodet kamp, hvor vi får skabt en del chancer. Men vi formår ikke at score på dem, og så bliver det sådan her.

– Det er ikke godt nok. Der er en del ting, som vi skal arbejde på, hvis vi skal forbedre os i sæsonen.

– De skaber ikke de store chancer. Jeg føler, at det er os, der skaber de bedste og største chancer. Men sådan er fodbold. Hvis man ikke scorer på sine chancer, så åbner det muligheden for, at modstanderen kan score, og det gjorde de i dag, lyder det fra Ohi, der dog fortsat tror på, at Brøndby kan spille med i toppen af 3F Superligaen.

– Jeg har set os spille på vores højeste, og det viste vi i flere kampe i den forgangne sæson mod FCK og Nordsjælland, hvor vi slog dem 5-1 på hjemmebane.

– Vi har vist, at vi kan gå op imod de bedste, når vi rammer vores topniveau. Så vi må bare nå det niveau lidt oftere, lyder det fra Ohi Omoijuanfo til Viaplay.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top