Ny FCK-stjerne afslører: Jeg havde tre kriterier

The perfect guide to the casino

Ny FCK-stjerne afslører: Jeg havde tre kriterier

Mohamed Elyounoussi sætter nu ord på, hvorfor han valgte at skifte til FC København.

FC København smed tidligere på ugen lidt af en transferbombe, da de kunne præsentere den norske kantspiller, Mohamed Elyounoussi, som ny spiller i klubben, og det er altså en rutineret herre med en masse Premier League-kampe på CV’et, som løverne fra hovedstaden er lykkedes med at hente til dansk fodbold.

Nu forklarer hovedpersonen selv i et interview med Discovery+, hvorfor valget faldt på FC København.

– Jeg havde tre kriterier til min næste klub: det skulle føles rigtigt for min familie, rent sportsligt skulle det være godt, og så har kontrakten selvfølgelig noget at sige. Når det kommer til de ting, passede FCK bedst.

– Der har selvfølgelig været andre klubber, jeg har snakket med, hvor de kriterier måske har været vendt om; hvor pengene har været bedst, og hvor familien så har været sidst. Når man opsummerer det, føles det rigtig godt at komme hertil, lyder det fra Mohamed Elyounoussi, der sætter samtidig nogle ord på sin nuværende form.

– Jeg har selvfølgelig holdt mig i gang den sidste måned. Jeg har været oppe i styrkelokalet, og det ser rigtig godt ud – næsten for godt. Nej, det føles godt. Der går nok nogle dage, hvor jeg træner for mig selv og så bagefter med holdet.

– Jeg har brug for nogle minutter, og vi har ikke travlt. Vi skal ikke skynde os. Vi kommer til at lægge en plan, og så må vi se, hvornår det bliver, men som fodboldspiller vil du selvfølgelig gerne være med, lyder det afslutningsvis fra den teknisk dygtige nordmand, der har sat sin signatur på en aftale med FC København frem til sommeren 2027.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top