BBC: Prisen kan stige voldsomt

The perfect guide to the casino

BBC: Prisen kan stige voldsomt

Det ser ud til, at Manchester United og Atalanta har nået en enighed, som fører den danske angriber Rasmus Højlund til Premier League-giganten med en kontrakt på fem år.

Tidligere lørdag rapporterede transferguruen Fabrizio Romano, at prisen for den danske landsholdsspiller ville være på 70 millioner euro, men ifølge BBC er den faktiske sum højere.

BBC hævder, at den britiske topklub initialt skal betale 64 millioner pund for den tidligere FC København-spiller.

Denne sum kan potentielt stige til 72 millioner pund, svarende til en svimlende 625 millioner danske kroner.

En pris af denne kaliber vil gøre Højlund til den dyreste danske fodboldspiller nogensinde, overgående Joachim Andersen, der for øjeblikket holder den rekord med sit skifte i 2019, hvor Lyon betalte 225 millioner kroner for hans tjenester.

BBC tilføjer dog, at der stadig er nogle detaljer, der skal på plads, før overgangen bliver officiel. Den mest komplicerede del af handlen skulle dog være overstået.

Rasmus Højlund fortsætter derfor sin imponerende karriere, der virkelig tog fart for halvandet år siden, da han skiftede fra FC København til Sturm Graz.

Hans tid hos den østrigske klub var kortvarig, da han efter kun seks måneder fortsatte sin karriere hos Atalanta i Serie A, hvorfra han nu formodes at tage videre.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top