Lund og Goncalves sikrede FCK smal sejr over Lyngby

FC København fik en fin start på den nye sæson i 3F Superligaen, men det var ikke uden problemer.

De forsvarende mestre fra FC København tog lørdag eftermiddag hul på den nye sæson i 3F Superligaen, da de gæstede Lyngby, og her var det altså hjemmeholdet der kom bedst fra start.

Allerede efter 15 minutters spil fik Alfred Finnbogason netmaskerne til at blafre, men målet blev siden hen annulleret af VAR.

Herefter tog FC København styringen på opgøret, og det gav pote efter 44 minutters spil, da Valdemar Lund headede bolden i kassen efter et godt slået hjørnespark af Diogo Goncalves.

Efter pausen var det Goncalves’ egen tur til at komme på måltavlen, da FC København blev tildelt et straffespark, som portugiseren sikkert sendte i kassen til 2-0.

I det 71′ minut lykkedes det lidt heldigt for Alfred Finnbogason at reducere for Lyngby til 1-2, men hjemmeholdet formåede ikke at score yderligere i opgøret, og dermed endte kampen altså med en 2-1 sejr til FC København.