Cornelius taler ud om skuffende sæson: Det er det, jeg skal have styr på

The perfect guide to the casino

Cornelius taler ud om skuffende sæson: Det er det, jeg skal have styr på

Den danske angriber sætter ord på en sæson, der lang fra gik som håbet.

FC København havde som hold en fremragende sæson, der bød på et danske mesterskab, men det var altså uden meget hjælp fra Andreas Cornelius, der ellers var blevet hentet ind som den dyreste spiller i Superligaens historie.

Den tidligere landsholdsangriber var i store dele af sæsonen plaget af skader, og det lykkedes ham end ikke at komme på måltavlen en eneste gang for løverne fra hovedstaden.

I et interview med Tipsbladet sætter han nu ord den seneste sæsons udfordringer.

– Det er jo bare et resultat og en konsekvens af det dårlige forløb, jeg har haft med de utallige skader. Jeg er aldrig rigtig kommet ind i en rytme eller en form. Det er bare det, jeg ligesom skal have styr på, fortæller Cornelius, der nu ser frem mod den nye sæson, hvor han er sikker på, at han nok skal få puttet nogle bolde i kassen.

– Jeg taget det meget afslappet med antal mål og den slags. Jeg ved, at hvis jeg holder mig skadesfri og fit, så kommer jeg ind i en rytme, hvor jeg kommer til at score en masse mål, og jeg ved, at jeg har potentialet til både at blive topscorer og score en masse mål.

– Hvor mange det bliver, det ved jeg ikke, for der er mange faktorer der spiller ind. Så jeg har aldrig haft en målsætning om et antal af mål på den måde, men jeg er sikker på, at jeg kommer til at lave mange, hvis jeg holder mig skadesfri, lyder det fra Cornelius, der samtidig påpeger, at han forventer at være 100 procent klar til sæsonens første kamp mod Lyngby.

– Ja, min plan, og det jeg arbejder efter, det er, at jeg skal stå i topform og være klar til 90 minutter og gerne kunne gøre det weekend efter weekend, lyder det fra FCK-stjernen.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top