Hjulmand understreger: En fejl at tro vi bare kører de her nationer over

The perfect guide to the casino

Hjulmand understreger: En fejl at tro vi bare kører de her nationer over

Kasper Hjulmand fortæller, at man begår en fejl, hvis man tror, at Danmark bare kører nationer som Nordirland og Slovenien over.

Danmark tog fredag aften imod Nordirland hjemme i Parken i EM-kvalifikationen, og her var Kasper Hjulmands tropper kæmpe storfavoritter til opgøret.

Favoritværdigheden viste dog ikke sit tydelige sprog, og Danmark var således heldige med at få tre point, da VAR underkendte Nordirlands mål til 1-1 i overtiden.

Ifølge Kasper Hjulmand, så skal man også passe på med at forvente, at Danmark kører deres modstandere over, selvom de på papiret har et bedre mandskab.

– Hvis man tror, at vi bare kører de her nationer over, så tager man fejl.

– Det her er ikke, fordi dommeren ikke lægger tid til, eller at Nordirland spiller langsomt. Det er ikke nogen undskyldning. Det er vores eget spil og vores egen kvalitet, jeg fokuserer på.

– Det ville være rart, hvis vi kunne gøre det bedre, og det er det, vi fokuserer på og træner på hver dag.

– Men i de sidste fire opgør mellem Danmark og Nordirland har vi ikke vundet. Vi spillede 0-0 sidste gang, så hvis man bare tror, at vi kører de her nationer over, så tager man fejl, fastslog Hjulmand.

– Jeg kan ikke sige, at vi er langt bedre end Slovenien på hjemmebane i Ljubljana. Det kan jeg ikke.

– Jeg synes, vi har et super stærkt hold, men hvis man forventer, at vi bare tager til Ljubljana og kører Slovenien over, så tager man fejl. Det ville være rart, hvis man bare kunne bestille det.

– Vi gør, hvad vi kan for at blive klogere på holdet, få lavet den rette plan og spille med den kvalitet, men det er jo forkert, hvis man bare tror, at man kan bestille at køre hold over.

– Jeg har sagt fra start i den her EM-kval, at det bliver andre kampe end i eksempelvis Nations League A, hvor holdene spiller mere med. Det her er noget andet, og det er mere besværligt på mange måder, afsluttede Hjulmand.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top