Stort flertal i Brøndby til ny aftale

The perfect guide to the casino

Stort flertal i Brøndby til ny aftale

Brøndby IF har indgået en værdiaftale med klubbens fanafdeling. Denne aftale har til formål at sikre, at klubben og dens fans er enige om den retning, klubben skal bevæge sig i fremtiden. Aftalen blev offentliggjort efter flere måneders protester fra Brøndbys fans, da Global Football Holdings (GFH) købte sig ind i klubben i slutningen af det foregående år​1​.

Værdiaftalen er delt i to dele: en juridisk bindende del og en hensigtserklæring. Den juridisk bindende del af aftalen indebærer, at ejerne forpligter sig til, at holdet skal spille i gult og blåt, ikke skifter navn eller logo, og at klubben og stadion, selv om der en dag skal bygges et nyt, forbliver i Brøndby Kommune​.

Medlemmerne af Brøndbys fanafdeling stemte ja til denne værdiaftale. Ud af omkring 2200 medlemmer stemte 795 ja, 86 stemte nej, mens 205 stemte blankt. Søndagens afstemning betyder, at fanafdelingens bestyrelse nu har medlemmernes opbakning til at underskrive værdiaftalen. Dette vil ske i den kommende uge​​.

Det har været meget uro blandt Brøndbys fans, siden GFH overtog aktiemajoriteten i klubben fra Jan Bech Andersen. Mange fans har været skeptiske over at få en udenlandsk ejer med en bred ejerkreds, som også er involveret i andre klubber rundt om i verden.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top