Kæmpe drama i Parken: Brøndby vinder årets første derby

De blå-gule fra Vestegnen trak det længste strå i en dramatisk affære.

FC København tog søndag eftermiddag imod Brøndby IF hjemme i Parken i årets første derby, og her var løverne fra hovedstaden altså storfavoritter til opgøret.

Brøndby mødte således op til opgøret med et 4-0 nederlag i bagagen, mens de blå-gule fra Vestegnen ligeledes ikke havde nogen fans med til kampen, men det skulle altså ikke forhindre Jesper Sørensens mandskab i at levere varen.

Første halvleg bød ikke på nogen scoringer til hverken FC København eller Brøndby, men i anden halvleg lykkedes det altså Ohi Omoijuanfo at finde vej til netmaskerne og bringe Brøndby foran med 1-0.

På trods af et tungt pres fra FC København, der blandt andet resulterede i en straffesparkstilkendelse i det 88′ minut, så lykkedes det altså ikke løverne at komme på måltavlen, da Dennis Vavro brændte fra 11-meter-pletten, og dermed sluttede opgøret altså med en 1-0 sejr til Brøndby.