Jesper Sørensen forklarer formationsskift: Det er en nødvendighed

The perfect guide to the casino

Jesper Sørensen forklarer formationsskift: Det er en nødvendighed

Jesper Sørensen satte inden kampstart nogle ord på beslutningen om at ændre Brøndbys formation til kampen mod FC København.

Årets første derby er netop skudt i gang mellem FC København og Brøndby IF, der i øjeblikket krydser klinger i Parken, og til kampen har Jesper Sørensen altså valgt at stille op i en ny formation efter sidste weekends nederlag på hele 4-0 til Randers FC.

Kort før kampen blev fløjtet i gang satte Jesper Sørensen nogle ord på beslutningen om at skifte formation, og i den forbindelse kaldte han det en nødvendig, som følge af sidste weekends præstation.

– Det har jeg gjort, fordi vi havde voldsomt store problemer i vores defensiv imod Randers. Jeg synes ikke, at vi var positioneret på en måde, hvor vi så stærke og stabile ud, og det er klart, at sådan en præstation rejser en masse spørgsmål.

– Det er en nødvendighed, når vi præsterede, som vi gjorde sidste gang. Så er der ikke noget, der er helligt, og nu har vi lavet en systemændring, som jeg håber falder rigtig godt ud, siger Jesper Sørensen.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top