Han er fast mand i Brøndby-truppen: Har kun en markedsværdi på 372.000 kroner

The perfect guide to the casino

Han er fast mand i Brøndby-truppen: Har kun en markedsværdi på 372.000 kroner

Det er ikke altid, at spillerne i de største danske klubber render rundt med et stort prisskilt.

Transfersummerne der bliver betalt i fodboldverdenen nu til dags er stukket fuldstændig af sammenlignet med tidligere, og nu bliver selv spillere fra 3F Superligaen i ny og næ solgt for tre-cifrede millionbeløb.

På trods af den enorme stigning i de store millionhandler, så råder Brøndby dog alligevel over en spiller, der er fast inventar i førsteholdstruppen, og som nærmest ikke er en krone værd.

Det kommer da heller ikke som nogen overraskelse, at der er tale om den rutinerede målmand, Thomas Mikkelsen, der i øjeblikket agerer backup for klubbens unge målmandsstjerne, Mads Hermansen.

På det anerkendte medie, Transfermarkt.com, fremgår det således, at den 39-årige keeper blot har en markedsværdi på 50.000 euro – svarende til cirka 372.000 kroner, hvilket altså er småkager indenfor fodboldverdenen.

Thomas Mikkelsen skiftede til Brøndby fra Lyngby på en fri transfer i sommeren 2021, og siden da har han fået 12 optrædender for de blå-gule fra Vestegnen.

Thomas Mikkelsen er desuden aldrig blevet solgt for noget beløb i sin 19 år lange fodboldkarriere, og foruden Lyngby har han en fortid i OB, FC Fredericia, FC Vestsjælland, Næsby BK, FC Fyn, B1909 Odense og Thisted FC.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top