Vallys om ny rolle: Kan blive det bedste fra begge verdener

The perfect guide to the casino

Vallys om ny rolle: Kan blive det bedste fra begge verdener

Nicolai Vallys ser meget positivt på sin nye rolle i Brøndby.

Nicolai Vallys har utvivlsomt været en af de største profiler for Brøndby i indeværende sæson, og i de seneste par kampe mod henholdsvis FC Nordsjælland og AGF har han haft en lidt anden rolle for de blå-gule fra Vestegnen.

Vallys er således blevet trukket lidt længere tilbage på banen, hvor han skal være med til at bygge spillet op i højere grad, og det er faktisk noget, som der behager hovedpersonen selv.

Det fortæller han til Tipsbladet.

– Jeg har spillet lidt 8’er/10’er. Jeg synes faktisk, det passer fint i forhold til de spidskompetencer, jeg har, og det er også en rolle, jeg kan udvikle mig ret godt i, så jeg er ikke ked af at blive sat lidt længere væk fra modstanderens mål. Men jeg spiller, hvor træneren vil have mig til at spille, og jeg tror, jeg kan bidrage en masse fra den position, fortæller Vallys, der også sætter nogle ord på forskellen på de to positioner.

– Forskellen er, at jeg skal være lidt tættere på bolden og deltage lidt mere i det opbyggende spil. Forhåbentlig kan jeg hjælpe holdet med at komme forbi den første fase, når vi bygger spillet op. På den sidste tredjedel af banen skal jeg stadig på en eller anden måde gøre det samme.

– Jeg har fået en fed rolle. Træneren tror meget på mig og giver mig frihed. Jeg tror, at det kan blive det bedste fra begge verdener. Jeg kan bidrage længere nede på banen, men også komme med i feltet og gå lidt dybt, lyder det fra Vallys, der i indeværende sæson står noteret for seks mål og tre oplæg i 18 3F Superliga-kampe.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top