Manchester United skuffede fælt: Banket af Sevilla og ude af Europa League

Erik Ten Haag mandskab leverede en forfærdelig præstation i aftenens Europa League-kamp mod Sevilla.

Der var lagt i kakkelovnen til et brag af en kamp, da Sevilla torsdag aften tog imod Manchester United hjemme på Estadio Ramón Sánchez Pizjuán, men de røde djævle kunne langt fra leve op til forventningerne.

I første halvleg blev de således kørt rundt af hjemmeholdet, og allerede efter otte minutters spil gik det galt, da Youssef En Nesyri udnyttede en fæl fejl af David de Gea og Harry Maguire.

I anden halvleg blev ondt værre for United, der ellers skiftede to spillere i pausen, for blot to minutter inde i anden halvleg udbyggede Suso føringen til 2-0.

Det lykkedes aldrig rigtig for Manchester United at spille sig tilbage i opgøret, og efter 81 minutters spilletid lukkede og slukkede Youssef En Nesyri kampen, da han scorede til slutresultat 3-0, der altså sikrede Sevilla en samlet sejr på 5-2 og en semifinaleplads i Europa League.