Arteta forsvarer Saka: Jeg vil selv give ham bolden

The perfect guide to the casino

Arteta forsvarer Saka: Jeg vil selv give ham bolden

Mikel Arteta tager Bukayo Saka i forsvar efter hans brændte straffespark mod West Ham.

Bukayo Saka fik en uheldig hovedrolle søndag eftermiddag, da Arsenal gæstede London Stadium i en kamp mod West Ham. Ved stillingen 2-1 til Arsenal havde den unge kantspiller, der har haft en forrygende sæson for The Gunners, nemlig muligheden for at bringe Artetas mandskab foran med 3-1.

Saka missede dog fra 11-meter-pletten, og blot to minutter senere udlignede hjemmeholdets Jarrod Bowen til 2-2, som også blev kampens slutresultat.

Mikel Arteta har dog bestemt ikke lyst til at pege fingrer at Saka, som fortsat er Arsenals straffesparksskytte.

Det slog han således fast på et pressemøde.

– Ja, det er han. Hvis ikke, går jeg selv ud på banen og giver ham bolden og sørger for, at han tager den næste, siger Mikel Arteta ifølge Goal.com og fortsætter.

– Han elsker ansvar, men han lægger også meget på sine skuldre. Igen, hvis han var i tvivl om, hvor meget folk elsker ham, respekterer ham og beundrer ham i klubben, så tror jeg, at han fik en meget overvældende reaktion fra alle i klubben.

– I sidste ende tror jeg, at det kan være noget meget positivt, der kan give ham et stort løft, fordi alle har handlet på en utrolig måde over for ham, fordi han fortjener det på grund af den måde, han er på, lyder det fra Arteta.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top