Efter en svær tid: Brøndby-stjerne taler ud om mistet fodboldglæde

The perfect guide to the casino

Efter en svær tid: Brøndby-stjerne taler ud om mistet fodboldglæde

Brøndby-angriberen Ohi Omoijuanfo sætter ord på en svær tid, hvor han mistede fodboldglæden.

Brøndby IF hentede i sommers den 29-årige nordmand Ohi Omoijuanfo, og siden da har han udviklet sig til en stor og målfarlig profil på Vestegnen, hvor det blandt andet er blevet til ni fuldtræffere i 16 Superliga-kampe.

Dermed er der også tale om en mand, der for alvor har genfundet fodboldglæden, efter en svær tid i den serbiske klub Røde Stjerne, hvor han endte med at blive frosset ude.

Det fortæller han i et interview med Discovery+.

– Jeg fik en lægskade, og efter det hentede de en ny angriber ind. Så blev jeg frosset ud og kunne ikke spille. Jeg fik at vide, at jeg ikke ville få chancen for at præsentere mig selv.

– Jeg blev simpelthen frosset ud af klubben. Så der var ingen mening i at stå der og kæmpe for noget, der ikke ville fungere, lyder det fra Ohi, der i samme ombæring ikke lægger skjul på, at det satte sine tydelige spor i ham.

– Selvom jeg ikke havde været der i lang tid, begyndte jeg at miste min fodboldglæde og min selvtillid. Så der var ingen tvivl om, at jeg måtte væk, fortæller Ohi Omoijuanfo, der sammen med resten af Brøndby-truppen skal i aktion senere i dag, når de hjemme på Vestegnen tager imod AGF, hvor de jagter deres første sejr i mesterskabsspillet.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top