Brøndby-profil om fan-konflikt: Vi holder os ude af alt

The perfect guide to the casino

Brøndby-profil om fan-konflikt: Vi holder os ude af alt

Brøndby-anfører Kevin Mensah fortæller, at spilletruppen i Brøndby ikke vil blandt sig i den igangværende konflikt mellem fansene og klubben.

Stemningen på Brøndby Stadion er ikke, hvad den tidligere har været, efter en større gruppe fans har valgt at boykotte stemningen i protest mod klubbens nye ejere, og det har også gjort indtryk på klubbens spillere, der godt kan mærke den manglende stemning inde på grønsværnen.

Det fortæller Kevin Mensah, der samtidig understreger, at spillertruppen ikke vil blande sig i den igangværende konflikt.

– Som gruppe koncentrerer vi os i at spille fodbold. Vi kan ikke blande os i det der, så vi holder os ude af alt, når der bliver snakket om klub og fans.

– Jeg har været her i seks år efterhånden. På alle stadions har vi domineret uden for banen, og så har det været vores opgave at være med til at dominere på banen. Jeg må sige det sådan, at vi ikke dominerer nogen steder.

– Det er ikke vores opgave at gå ind i. Vi skal spille fodboldkampe, og vi har nok at se til selv. Alle de andre ting er ikke noget, hvor vi skal presse på.

– Alle dem der støtter Brøndby, om de synger eller ej, det giver liv for klubben. Det eneste vi kan gøre, det er at gå ud på fodboldbanen.

– Selvfølgelig kan man mærke det på banen, men det må ikke påvirke os, siger Kevin Mensah.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top