Kvistgaarden i hopla: Scorede to og blev matchvinder for U21

Den unge Brøndby-spiller blev den helt store helt i gårsdagens sejr over Schweiz.

Det danske U21 landshold spillede tirsdag aften deres sidste testkamp, da de tog imod Schweiz på Nature Energy Park i Odense, og her viste Brøndbys Mathias Kvistgaarden sig frem på fornemmeste vis.

Den 20-årige angriber, der ellers har haft en lidt svær sæson for Brøndby med manglende spilletid, satte således en tyk streg under, at han ved hvor målet står.

Efter 34 minutters spil gjorde Mathias Kvistgaarden det således det til 2-0, mens han i det 69′ minut sikrede Danmark sejren, da han scorede kampens sidste mål til slutresultatet 3-2.