FCK-spiller efter børnefejl: Jeg skylder Kvistgaarden en middag

The perfect guide to the casino

FCK-spiller efter børnefejl: Jeg skylder Kvistgaarden en middag

FCK-spilleren Valdemar Lund erkender, at han mĂĄske skylder Mathias Kvistgaarden en middag.

Det danske U21-landshold spillede tirsdag aften deres sidste testkamp, og det endte med at blive en halvspændende affære med hele fem mål.

Valdemar Lund og Mathias Kvistgaarden, der til dagligt slår deres folder i henholdsvis FC København og Brøndby, var begge i stort fokus i løbet af opgøret på hver deres måde.

Den unge FCK-stopper var nemlig impliceret i to af schweizernes scoringer, mens Mathias Kvistgaarden til gengæld noterede sig for to kasser og det afgørende mål til slutresultatet 3-2.

Efter kampen stod Valdemar Lund derfor også med en ærgerlig følelse på baggrund af sin egen præstation.

– Jeg stĂĄr faktisk med en ærgerlig følelse, selvom vi vandt. Det vigtigste var jo selvfølgelig, at holdet vandt, men jeg har en dĂĄrlig følelse, da jeg var meget involveret i de to mĂĄl, som Schweiz fik.

– Det handler om, hvor jeg er som fodboldspiller lige nu. Jeg har ikke lavet sĂĄdan nogle børnefejl i meget lang tid. SĂĄ det ærgrer mig bare, at jeg laver de børnefejl, som ikke mĂĄ ske pĂĄ det her niveau.

– Jeg er godt klar over, at jeg mĂĄ videre, da jeg ogsĂĄ har en vigtig kamp pĂĄ søndag. SĂĄ jeg bliver nødt til at fĂĄ rystet den her ud af hovedet og skælde mig selv ud i bilen pĂĄ vej hjem, og sĂĄ er jeg klar, lyder det fra Valdemar Lund, der samtidig sendte en tak til sin holdkammerat i angrebet.

– Det kan være, at jeg skylder Kvistgaarden en tur ud og spise meget snart, efter han reddede mig, siger Lund med et grin.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top