Transferdrama på Vestegnen: Klubskifte var på plads - Nu har han skiftet mening

The perfect guide to the casino

Transferdrama på Vestegnen: Klubskifte var på plads – Nu har han skiftet mening

Brøndby-floppet Oskar Fallenius er omdrejningspunktet i et sandt transferdrama.

Oskar Fallenius er den seneste uges tid blevet sat i kraftig forbindelse med et skifte væk fra Vestegnen, hvor han i øjeblikket er langt fra spilletid, og tidligere på ugen var der således flere medier der skrev, at den unge offensivspiller var nået til enighed med norske Brann om en aftale, og at det blot var lægetjekket der manglede.

– Fredag kommer Oskar Fallenius til Bergen. Hvis han består lægetjekket, spiller han for os mod Åsane lørdag, sagde Brann-træner Eirik Horneland til Bergens Tidende fredag, men nu er der altså opstået lidt af en kovending i hele transfersagaen.

Ifølge Nettavisen, så har svenske Djurgården nemlig meldt sig på banen, og det har eftersigende fået Oskar Fallenius til at ændre mening.

Det skyldes blandt andet, at Peter Kisfaludy er ansat i den sportslige sektor i Djurgården, og han har en fælles fortid med Oskar Fallenius fra deres tid sammen i Brommapojkarna, og det er angiveligt ham, som har lokket Brøndby-spilleren til Djurgården, hvor han ventes at fuldføre sit skifte i løbet af de kommende dage.

21-årige Oskar Fallenius skiftede til Brøndby fra Brommapojkarna for to år siden, men siden da er det altså aldrig lykkedes for den talentfulde svensker at slå sit navn fast på Vestegnen, og det er således kun blevet til 10 Superliga-optrædener i de blå-gule farver.

Mest læste på footy fodbold.

1. FCK-fans kryber til tasterne efter BIF-sejr: Raser alle over én ting
2. Ny Brøndby-profil afslører: Derfor afviste jeg Manchester City
3. Bud-krig: Flere klubber jagter Brøndby-flop4. Anmeldt for vold: Brøndby-slagsmål har taget uventet drejning – Nu er politiet blevet indblandet
5.Avis afslører: Så meget betaler Brøndby for Frederik Winther

Føler du dig heldig? Så gå efter den store jackpot allerede i aften?

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top