Anmeldt for vold: Brøndby-slagsmål har taget uventet drejning - Nu er politiet blevet indblandet

The perfect guide to the casino

Anmeldt for vold: Brøndby-slagsmål har taget uventet drejning – Nu er politiet blevet indblandet

Episoden på træningsbanen mellem Anis Ben Slimane og Mathias Greve er tilsyneladende ikke blevet lagt helt på hylden alligevel.

Tirsdag udspillede der sig en ganske voldsom episode under en intern træningskamp, hvor Anis Ben Slimane og Mathias Greve endte i et slagsmål, hvor sidstnævnte blev ramt af et knytnæveslag i hovedet.

Brøndby var efterfølgende hurtig til at neddæmpe episoden, og kommunikationschef Christian Schult skrev blandt andet følgende i en besked til Tipsbladet.

– Det er korrekt, at der til dagens træning var en batalje mellem to spillere. Vi arbejder i et miljø, hvor der er stor tænding på til hver træning, og det sker bare fra tid til anden at nogle grænser bliver krydset, hvilket var tilfældet i dag.

– Begge spillere har umiddelbart efter træningens afslutning haft en snak med cheftræner Jesper Sørensen, hvor de har beklaget og undskyldt overfor hinanden, så vi er videre i teksten, skrev han i den forbindelse.

Episoden mellem de to kamphaner kan dog ende med at få noget af et efterspil. Københavns Vestegnes Politi bekræfter således over for Ekstra Bladet, at de på dagen, hvor hændelsen fandt sted, modtog en anmeldelse om vold.

– Vi kan bekræfte, at vi har modtaget en anmeldelse om vold i denne forbindelse, og vi er lige nu i gang med den indledende efterforskning af sagen, skriver Claus Buhr til avisen.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top