Målfest og ydmygelse på Anfield: Real Madrid smadrer Liverpool efter vanvids-comeback - Sådan endte aftenens CL-kampe

Målfest og ydmygelse på Anfield: Real Madrid smadrer Liverpool efter vanvids-comeback – Sådan endte aftenens CL-kampe

Det endte med et sandt målorgie, da Liverpool og Real Madrid tirsdag aften tørnede sammen i Champions League.

Der var lagt op til et brag af en kamp, da Liverpool tirsdag aften tog imod Real Madrid hjemme på Anfield, og publikum fik i den grad noget for pengene, for de to stjernespækkede mandskaber leverede altså sprudlende offensiv fodbold.

Allerede efter 14 minutters spil havde Liverpool således fået netmaskerne til at blafre to gange ved henholdsvis David Nunez og Mohamed Salah, men så tog gæsterne fra Madrid altså over.

Efter 21 minutters spil reducerede Vinicius Junior til 1-2, mens han udlignede til 2-2 i det 36′ minut efter en kæmpe fejl af Allison.

Efter pausen fortsatte målshowet på Anfield, men uheldigvis for hjemmeholdet, så var det altså kun gæsterne der formåede at finde vej til netmaskerne.

Kun to minutter inde i anden halvleg bragte Eder Militao således Real Madrid foran med 3-2, mens Benzema gjorde det til både 4-2 og 5-2 i det henholdsvis 55′ og 67′ minut.

Liverpool formåede aldrig for alvor at lægge et ordentligt pres på Real Madrid, og dermed endte opgøret altså med en 5-2 sejr til Carlo Ancelottis mandskab, der sikrede sig et forrygende resultat forud for returkampen på Bernabeu.

Aftenens andet opgør stod mellem Jesper Lindstrøms Eintracht Frankfurt og Napoli, og her var det altså italienerne, der trak det længste strå, da de sikrede sig et flot udgangspunkt med en 2-0 sejr takket være scoringer fra Victor Osimhen og Giovanni Di Lorenzo i den henholdsvis 40′ og 65′ minut.