Uddelte knytnæveslag til holdkammerat: Så billigt slipper Slimane

The perfect guide to the casino

Uddelte knytnæveslag til holdkammerat: Så billigt slipper Slimane

Anis Ben Slimane modtager angiveligt ikke nogen straf for sin voldelige adfærd. 

Forårssæson i 3F Superligaen er lige rundt om hjørnet, og intensiteten mangler i hvert fald ikke på Vestegnen, hvor der under gårsdagens interne træningskamp udspillede sig en opsigtsvækkende episode.

Her endte Anis Ben Slimane og Mathias Greve således i en voldsom batalje, der endte ud med, at Anis Ben Slimane uddelte et knytnæveslag til holdkammeraten.

Ifølge B.T., så undgår både Anis Ben Slimane og Mathias Greve dog en intern straf i klubben til trods for den voldelige episode.

Christian Schultz, der er kommunikationschef i Brøndby, bekræfter ligeledes episoden, mens han i samme ombæring fortæller, at de i klubben allerede har lagt episoden bag sig.

– Det er korrekt, at der ved dagens træning var en batalje mellem to spillere. Vi arbejder i et miljø, hvor der er stor tænding på til hver træning, og det sker bare fra tid til anden, at nogle grænser bliver krydset, hvilket var tilfældet i dag, siger han og tilføjer:

– Begge spillere har umiddelbart efter træningens afslutning haft en snak med cheftræner Jesper Sørensen, hvor de har beklaget og undskyldt over for hinanden, så vi er videre i teksten, lyder det fra Christian Schultz.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top