The perfect guide to the casino

Mbappé til Brøndby-stjerne: Ses i Champions League

Tunesien gik ikke videre fra gruppespillet til VM, men Anis Ben Slimane fik en stor oplevelse efter kampen mod Frankrig.

GRATIS KONKURRENCE: Gæt udfaldet af gruppespilskampene og vind 1,5 mio. kr. med LeoVegas i Leo King

Kylian Mbappé scorede et hattrick i søndagens VM-finale, som gjorde ham til topscorer ved slutrunden. Han fik derfor bevist, at han er en af verdens bedste fodboldspillere.

Hans trøje er derfor en af de mest eftertragtede, når kampen fløjtes af, og det fik Brøndby-spilleren at føle efter Tunesiens kamp mod Frankrig.

Han fortæller nemlig om, hvad der skete efter kampen, hvor han endte med verdensstjernens trøje.

– Det var sindssygt. Den måde, jeg fik trøjen på, var helt vanvittig. Efter kampen gik vi ind i spillertunnellen. Tunesien er et mindre landshold end Frankrig, og alle ville have Mbappés trøje. Jeg tænkte, at jeg også gerne ville have den, men jeg havde allerede lavet en aftale med Aurélien Tchouaméni, fortæller Slimane.

Læs også: Rygterne fortsætter: Nice-træner vil af med Schmeichel til januar

Læs også: Dom fra fodboldøkonom: Det skal Brøndby bruge pengene på

Læs også: ‘Lord’ er tilbage: Bliver vært for sit eget tv-program

Læs også: Vildt rygte: Verdens rigeste klub vil hente FCM-profil

Han fortæller videre, at hans holdkammerater nærmest fulgte efter Mbappé.

– De gik næsten ind i omklædningsrummet efter Frankrig, og jeg tænkte: ”Slap af. Vi er ikke engang gået videre. Gå lige ind i omklædningsrummet og vær kede af det.”

Slimane gik dog videre, men så var der pludselig en, som råbte efter ham.

– Det gjorde jeg så, og så var det Mbappé. Jeg kiggede på ham og sagde: ”Mig?”. Og så sagde han ja. Jeg gik hen til ham og tænkte på, hvad han ville. Han sagde: ”Do you want to give me your shirt?” – og så tog han sin trøje af først, fortæller Slimane.

Læs også: Jan Bech forklarer: Derfor kan vi ikke afsløre de nye ejere

Læs også: Forrykt: Qatar sender tusindvis af arbejdere ud

– Jeg sagde tak til ham og skulle til at vende mig om, men så rev han mig i trøjen bagfra, og så vendte jeg mig om igen. Så sagde han: ”Your shirt.” Og jeg tænkte på, hvad han dog skulle med min trøje. Jeg gav ham trøjen, og så sagde han: ”Vi ses i Champions League.”

Det er en oplevelse, som har gjort stort indtryk på den tunesiske landsholdsspiller.

– Man har jo kun hørt, at han var arrogant og sådan noget, men han skal have respekt for det, han gjorde, fordi han gjorde i hvert fald mig rigtig, rigtig glad, siger Brøndby-spilleren.

 

Læs også: Jan Bech Andersen om kritik fra Alpha: Vi vil gerne i dialog

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top