Jan Bech Andersen om kritik fra Alpha: Vi vil gerne i dialog

The perfect guide to the casino

Jan Bech Andersen om kritik fra Alpha: Vi vil gerne i dialog

Jan Bech Andersen fortæller, at han hurtigst muligt vil række ud til fangrupperingen.

– Be careful what you wish for.

Sådan sagde Brøndbys bestyrelsesformand til fredagens pressemøde, da han blev forholdt udmeldingen fra Aplha, som vil boykotte stemningen på stadion.

Han understregede, at han naturligvis vil indlede en dialog med de fans, som kommer med sådanne reaktioner på salget af klubben.

De har solgt 50 procent af klubbens aktier til det amerikanske selskab Global Football Holdings.

Læs også: Ekspert: Han skal erstatte Carlos Zeca i FCK

Hvis folk melder sådan noget ud, er det klart, at vi tager en dialog omkring tingene hurtigst muligt. Jeg er utrolig ked af, hvis det medfører den slags reaktioner.

– Jeg havde håbet og troet på, at når folk egentlig hørte, hvad det var, så ville tingene lande. Men jeg er også med på, at der er mange meninger omkring de her ting, og der er mange følelser i spil, sagde Jan Bech, da han blev spurgt til Alphas udmelding.

Læs også: CV afslører: Brøndby kunne ikke købe ind tidligere

Efterfølgende hentyder formanden til, at fansene ikke burde se så sort/hvidt på, hvad der ligger i et godt ejerskab.

– Vi kunne også have fået et dansk set-up, der gav ragnarok. Havde det været bedre? Hvad er det perfekte ejerskab? Det har jeg spurgt mig selv om de sidste seks til otte måneder i søgen på det her.

– Jeg ved i hvert fald, hvad der ikke er det perfekte ejerskab i forhold til nogen af dem, jeg har sagt nej til. Det kan jeg hilse at sige. Jeg siger bare: ‘Be careful what you wish for.’

Læs også: Absurd afsløring: Måtte ikke løbe over midten

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top