Medie: Udenlandsk træner tæt på Brøndby

The perfect guide to the casino

Medie: Udenlandsk træner tæt på Brøndby

Brøndby kan snart præsentere en ny cheftræner, hvis man skal tro podcasten, Transfervinduet, der udgives af BT. Den erfarer, at Brøndby er i tæt dialog med flere udenlandske trænere. 

Indtil nu har der været meget stille omkring Brøndbys trænerjagt uden ret mange rygter. Transfervinduet, BT’s transferpodcast, kan dog i dag bryde stilheden.

Podcasten erfarer, at Brøndby har haft samtaler med flere mulige træneremner samt, at flere af disse kandidater er blevet vejet og fundet for lette. Tilbage står et kandidatfelt, der er præget af udenlandske navne.

Der bliver ikke nævnt nogle konkrete navne i podcasten, men det tyder altså på, at Brøndby-fans kan forvente at skulle til at lære et udenlandsk navn at kende snart.

Brøndby har fire gange tidligere haft udenlandske trænere med blandet succes. Åge Hareide (Norge), René Meulensteen (Holland), Auri Skarbalius (Litauen) og Alexander Zorniger (Tyskland) er klubbens fire udenlandske cheftrænere. Af disse formåede kun Zorniger at vinde en titel hjem til Vestegnen.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top