De brasilianske stjerner gør klar til VM

The perfect guide to the casino

De brasilianske stjerner gør klar til VM

Brasiliens fodboldlandshold er favoritterne til at vinde VM i Qatar. Vi ved nu hvem der skal dyste med om guldet. Her er der både gamle og nye kendinge på holdet. Vi kigger på den brasilianske trup nedenfor.

Brasilien er favoritter til at vinde guld

Når man kigger på VM fodbold 2022 odds, er Brasilien klare favoritter til at vinde. Det brasilianske fodboldlandshold er de største favoritter, mens Argentina og Frankrig er de næststørste favoritter.

Brasilien rejser til VM ubesejrede siden juli 2021. Den sidste kamp de tabte var Copa América-finalen mod Argentina i 2021. Derfor bliver det spændende at se om de to hold ender med at møde hinanden før eller senere ved slutrunden i Qatar.

Først og fremmest skal Brasilien igennem gruppespillet. Her er de klare favoritter til at gå videre. De skal spille mod Serbien, Schweiz og Cameroun. Hvis Brasilien som forventet går videre til 16-delsfinalerne skal de op imod vinderen eller andenpladsen fra gruppe H. Her er det lidt mere åbent, da det kan blive Uruguay, Sydkorea eller Portugal. I princippet kan det også blive Ghana, selvom de ikke er favoritter til at gå videre.

Den tidligere kaptajn Neymar gør klar

PSG-angriberen Neymar var tidligere anfører for det brasilianske fodboldlandshold men fik frataget sig anførerbind i 2019. Han er dog stadigvæk en del af landsholdet. Verdensstjernen har spillet mere end 120 kampe for landsholdet hvor han har scoret 75 mål.

For nyligt gik han viralt, da han lagde en video op af sin reaktion til annonceringen af landsholdet. Her virkede han overrasket over at Arsenal-angriberen Gabriel Marinelli blev udtaget. Mange mener at den 21-angriber er direkte konkurrence til Neymar og det ved den rutinerede landsholdsspiller udmærket godt.

16 potentielle VM-debutanter

Der har været stor udskiftning på det brasilianske fodboldlandshold. Her er der 16 mulige VM-debutanter, som aldrig har været med til verdensmesterskabet. Blandt andet er der tale om Real Madrid-stjernerne Rodrygo og Vicinius Junior, som også er en del af angrebet. Faktisk har den brasilianske landsholdstræner Tite udtaget intet mindre end ni angribere.

Thiago Silva skal fører tropperne an

Ethvert fodboldlandshold har brug for rutinerede spillere. Her er der blandt andet tale om den 38-årige forsvarsspiller og anfører Thiago Silva. Chelsea-fodboldspilleren har spillet over 109 kampe i den grønne og gule trøje. I forsvaret finder vi også den tidligere Barcelona-spiller Dani Alves. Han spiller i dag hos UNAM i Mexico og skal også med til VM.

Internationale fodboldspillere kæmper om guldet

De fleste af navnene på landsholdet spiller i udlandet. Her er der kun få undtagelser som fx den rutinerede midtbanespiller Éverton Ribeiro, som spiller hos Flamengo til dagligt. Hans holdkammerat angriberen Pedro er også udtaget til VM. I målet er reservemålmanden Weverton endnu en lokal repræsentant. Han spiller til dagligt hos Palmeiras.

Resten af spillerne er fordelt rundt omkring i verden. Flere af de dygtige fodboldspillere spiller til dagligt i verdens bedste ligaer som fx Premier League, Serie A og La Liga. De eneste to spillere, som spiller til dagligt i Frankrig er Neymar og Marquinhos, som tørner ud for Paris Saint-Germain i dagligdagen.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top