Conte antyder et farvel til Tottenham

The perfect guide to the casino

Conte antyder et farvel til Tottenham

Tottenhams manager, Antonio Conte, er vred på klubbens tilhængere, der buhede af holdet efter søndagens nederlag hjemme mod Liverpool, og antyder, at han måske kvitter jobber efter denne sæson, hvis ikke klubbens fans bakker holdet op, skriver The Sun.

– Jeg synes, vi bliver nødt til at vise større respekt for tilhængerne, som har betalt for deres billetter. Men hvis du spørger mig, så var jeg skuffet i dag. Det må jeg sige, for det er altid vigtigt at være ærlig, sagde italieneren efter 1-2-nederlaget.

 

Læs også: Rygterne fortsætter: Nice-træner vil af med Schmeichel til januar

Læs også: Dom fra fodboldøkonom: Det skal Brøndby bruge pengene på

– Efter et år har vi gjort store fremskridt, men hvis nogen tror, vi er klar til at vinde trofæer, bliver jeg nødt til at fortælle dem, at det er rigtig svært.

– V­i er langt efter de hold, der har et stærkere mandskab og er vant til at vinde. Så folk skal forstå, at de må væbne sig med tålmodighed. Ellers kan vi miste passionen og entusiasmen, som er mit brændstof, siger han.

Hvis det sker, tør Conte ikke garantere for, hvad der sker, når sæsonen er slut.

 

Læs også: ‘Lord’ er tilbage: Bliver vært for sit eget tv-program

Læs også: Vildt rygte: Verdens rigeste klub vil hente FCM-profil

Det er ikke første gang, manageren truer med at forlade Tottenham, men nu begynder han at kunne mærke sædet blive varmere, Efter nederlaget til Liverpool er der nu otte point op til ærkerivalerne fra Arsenal på Premier Leagues førsteplads, og Tottenham har endda spillet en kamp flere.

 

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top