Medie: Qatar betaler hollandske fans for god omtale

The perfect guide to the casino

Medie: Qatar betaler hollandske fans for god omtale

Qatar har ifølge det hollandske medie NOS tænkt sig at betale 50 hollændere for deres tur til VM-slutrunden til gengæld for god omtale på de sociale medier, skriver Tipsbladet.

De 50 fodboldfans vil få både flyrejse og logi betalt af oliestaten. VM-organisationen vil så kunne bruge de hollandske supportere til at markedsføre turneringen på de sociale medier. Derudover er det planen, at de deltager ved åbningsceremonien og overværer åbningskampen mellem Qatar og Ecuador.

Mindst to af de hollandske fans skulle have underskrevet et ”Code of conduct”, som siger, at de skal bidrage med positivt indhold på de sociale medier og meddele om stødende reaktioner fra tredjepart.

Ifølge NOS oplyser hollandske fans, at det er første gang, et værtsland betaler almindelige fans for deres rejse til landet. Det har daog været almindeligt, at man har betalt tidligere spillere og andre store personligheder.

De omtalte fans forklarer, at de sparer tusindvis af euros, og selv om der er tale om en tvivlsom slutrunde, minder de om, at det hollandske fodboldforbund selv har valgt at deltage i VM.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top