Klopp skælder ud på Fabinho

The perfect guide to the casino

Klopp skælder ud på Fabinho

En hed meningsudveksling mellem manager Jürgen Klopp og midtbanestjernen Fabinho understreger, hvor store problemerne er i Liverpool lige nu oven på det chokerende 1-2-nederlag til Leeds United på Anfield lørdag aften, skriver Daily Mirror.

Et sent mål af Cryscencio Summereville var nok til at sikre Jesse Marsh’ mandskab tre tiltrængte point, hvorimod problemerne tårner sig op for kollega Klopp. Og tyskerens frustrationer kogte over på sidelinjen sidst i første halvleg og blev rettet mod Fabinho.

Brasilianeren har haft svært ved at finde formen i denne sæson, men han rystede blot på hovedet over managerens vredesudbrud. Ikke overraskende gjorde det blot Klopp endnu mere vred og højlydt i sin kritik af Fabinho.

Det er ikke første gang i denne sæson, tyskeren har rettet sin vrede mod midtbanespilleren. Den var også gal under 3-3-kampen mod Brighton.

Mens Trent Alexander-Arnold og Virgil van Dijks formdyk har været kraftigt til debat, er Fabinhos præstationer sluppet under radaren. Midtbanemanden havde sin store andel i Liverpools bemærkelsesværdige sidste sæson både i forsvaret og angrebet, men han har kæmpet med at kunne præstere på samme niveau i denne sæson på et hold, der har været plaget af problemer på midtbanen.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top