Avis: PSG ser på alternativer til Messi

The perfect guide to the casino

Avis: PSG ser på alternativer til Messi

Engelske The Sun lister en håndfuld spillere op, som kunne være erstatninger for Lionel Messi i Paris Saint-Germain, hvis den lille argentiner vælger at forsætte sin karriere i USA.

Der har været forlydender om, at den 35-årige superstjerne skifter til David Beckhams klub, Inter Miami, efter VM, og PSG har et antal spillere på radaren, som vil kunne erstatte ham.

Messis kontrakt med PSG udløber til sommer, og der har tidligere været rygter fremme om et sensationelt comeback til Barcelona, og det har fået den franske klub til at se sig om efter et stort navn, der kan træde ind på holdet i hans sted.

PSG har været kædet sammen med de mest spændende spillere i verden, og The Sun har set på fem af de spillere, som umiddelbart vil være interessante for ledelsen på Parc des Princes.

Første mand på listen er Liverpools egyptiske angriber, Mohammed Salah, der i flere år har været en af de mest konstante og farlige forwards i europæisk fodbold. Liverpool har udstyret den 30-årige angriber med en stor kontraktforlængelse, og PSG er en af de få klubber, der har tilstrækkeligt med økonomiske muskler til at købe egypteren.

En anden mulighed er Arsenals Gabriel Martinelli. Den 21-årige brasilianer har for alvor fået sit gennembrud i denne sæson, når hans spil er blevet mere effektivt og konstant, og han har flere år til at udvikle sig yderligere til at blive en af spillets superstars.

Efter Marcus Rashford har genfundet formen i Manchester United, er der igen kommet gang i rygterne om et skifte til fransk fodbold. PSG har længe været interesseret i Manchester-drengen, og efter sigende vil Kylian Mbappë gerne spille sammen med 25-årige Rashford.

Milans Rafael Leao er et af de hotteste fodboldnavne i verden lige nu, og kampen om at sikre sig hans underskrift vil kun tage til. Den portugisiske angriber var stærkt medvirkende til Milans mesterskab i sidste sæson, og han har fortsat den gode form. Chelsea er på jagt efter den 23-årige Leao, men der menes at være mange om buddet.

Endelig nævner The Sun den 33-årige gaboneser Pierre-Emerick Aubameyang, der nu spiller i Chelsea, som en anderledes mulighed for PSG. Mens flere af de øvrige på listen er unge spillere, der peaker lige nu, står Aubameyang for stabiliteten og ligner et sikkert valg.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top