The perfect guide to the casino

Alphas efterfølgere: Sådan vil Brøndby-fans lave stemning imod AaB

Alpha har bebudet et stemningsboykot efter, at Brøndby har fået nye ejere, men ny fangruppe skal sikre den gode stemning på Brøndby Stadion.

Alpha nedlagde tidligere i dag deres aktiviteter som stemningsskabere på Brøndby Stadion, og det har efterladt et stemningsmæssigt tomrum på Sydsiden. Men nu er en ny fangruppe kommet til, og de vil forsøge at løfte arven og stemningen i søndagens kamp imod AaB.

Initiativet hedder ‘Sammen om vor klub’, og det så dagens lys i sidste uge, hvor de første planer blev lagt. Det fortæller en af bagmændene til Brøndby-sitet VilfortPark.dk.

– En opgave om at skabe visuel og vokal opbakning kræver professionalisme og mange frivillige timer. Til mødet mødte vi en 15 stykker op og fandt ud af alle hv-spørgsmålene. Hvem er vi? Hvad er vi? Hvorfor er vi? Det er vigtigt alle har samme fokus i det her, særligt med det korte tidspres vi arbejder i, siger Rasmus fra ‘Sammen om vor klub’ til VilfortPark.dk.

– Vi skal samle, ikke splitte. Ikke for at agere som opposition men udelukkende med fokus på en koordineret stemning til næste hjemmekamp – vi kalder os derfor ‘ferieafløsere’. Vi vil være der for klubben og bidrage til den positive fankultur i Brøndby.

Siden det første møde har gruppen forberedt sig på søndagens opgave, og de går til opgaven med stor ivrighed.

– Vores budget var 0 kr, så det har også givet nogle udfordringer. Heldigvis viste det sig, at der er så sindssygt mange ildsjæle og frivillige i og omkring Brøndbyernes IF, at vi står klar til søndag med kompetente unge capoer, to stortrommer, megafon, +500 flag, 9000 flyers og et banner til støtte af holdet. Vi har fået så meget positiv respons på det her tiltag, og det er ret rørende at der findes så mange frivillige i Brøndby, som hjælper.

– Folk kan forvente en koordineret stemningsindsats, hvor vi har gjort alt i vores magt for at skabe den helt fantastiske stemning på Stadion, som vi ved os Brøndby-fans er i stand til, afslutter talsmanden.

Brøndby møder AaB klokken 18 søndag aften.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top