The perfect guide to the casino

AGF-flop sviner Danmark: Danskerne var iskolde

Marokkaneren var dårlig i AGF, og nu sender han en stor sviner mod Danmark.

Man skulle næsten ikke tro det, men den er god nok. Der er sket meget med Ryan Mmaee siden, at han forlod AGF. De seneste par sæsoner har han bombet løs i ungarske Ferencvaros, og det står noget i kontrast til de præstationer, som han leverede i AGF.

Fra 2018 til 2019 var Mmaee udlejet til den århusianske klub, men det blev aldrig nogen succes. Peter Christiansen, som er AGFs daværende sportschef, har desuden kaldt angriberen for sit største fejlkøb nogensinde. Noget kunne også tyde på, at han ikke fladt ordentligt til i den danske kultur.

Læs også: Ekspert: Han skal erstatte Carlos Zeca i FCK

– Det var et andet land, så jeg fik færre besøg. Mine holdkammerater var søde, men den danske befolkning var iskold. Da vi ankom til klubben om morgenen, gav vi ikke hånd. Når jeg kørte bil, og lod en fodgænger passere gaden, så var der ikke den mindste form for tilkendegivelse eller tak, siger en kritisk Ryan Mmaee til So Foot.

Man kan ikke ligefrem sige, at den marokkanske angriber havde det godt i Danmark, så lærte det ham en ting. Han indså nemlig, at det ville kræve hårdt arbejde, hvis han skulle opnå succes i fodboldverdenen.

Læs også: CV afslører: Brøndby kunne ikke købe ind tidligere

– Jeg forstod allerede, da jeg tog til Danmark, at jeg skulle arbejde hårdere. Jeg undrede mig, fordi jeg havde ikke en chance for at spille i Standard, som på det tidspunkt havde det meget svært. Jeg stod uden klub, da kontrakten med Standard udløb, hvorfor jeg ventede på interesse fra andre hold. Det fik mig til at indse, at jeg skulle give mere for ikke at genopleve denne situation.

Angriben nyder for tiden kæmpe succes i den ungarske klub, hvor han har scoret 24 mål og leveret 14 assists, siden sin ankomst til Ungarn. I AGF spillede han blot 12 kampe, og her blev det til tre mål i pokalturneringen.

Læs også: Absurd afsløring: Måtte ikke løbe over midten

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top