Agüeros mesterskabstrøje på auktion

The perfect guide to the casino

Agüeros mesterskabstrøje på auktion

Den trøje, Sergio Agüero havde på, da han i 2012 sikrede Manchester City det engelske mesterskab, kommer under hammeren torsdag den 3. november, og den tippes til at kunne indbringe mindst 20.000 pund, godt 170.000 kroner, skriver the Guardian.

Den uvaskede og champagnebestænkte trøje med nummer 16 og navnet Kun Agüero, som var spillerens øgenavn som dreng, skal på auktion hos Hansons Auctioneers i Etwall i Derbyshire.

Agüeros titelvindende mål faldt den 13. maj 2012 fire minutter ind i overtiden i hjemmekampen mod Queens Park Rangers. City vandt 3-2 og sikrede sig mesterskabet på bekostning af bysbørnene fra United. Det var klubbens første mesterskab siden 1968.

– Det var utvivlsomt det vigtigste mål i klubbens historie, siger David Wilson-Turner, der er chef for auktionshusets afdeling for sportsklenodier.

– Den tidligere Manchester City-spiller Mario Balotelli bad Agüero om trøjen som en souvenir, men glemte både den og sin taske på Etihad.

Efter Balotelli havde forladt stadion uden taske og trøje, blev tingene overført til klubbens træningsanlæg, men der var ingen, der gjorde krav på dem.

– Da der var gået noget tid, fandt et tidligere medlem af Manchester Citys ledelse trøjen og forærede den via min kurator til the National Football Shirt Collection, fortæller samlingens ejer, Neville Evans.

– Det har aldrig været planen at sælge den, men min kurator er for tiden i medicinsk behandling, og overskuddet fra auktionen skal deles mellem ham og to velgørenhedsorganisationer, som betyder meget for ham.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top