Ukraine vil til VM i stedet for Iran

The perfect guide to the casino

Ukraine vil til VM i stedet for Iran

Det ukrainske mesterhold, Shakhtar Donetsk, kræver, at Fifa skifter Iran ud med Ukraine til VM i Qatar. Kravet kommer oven på beskyldningerne om, at Iran har forsynet Rusland med selvmordsdroner, som er brugt til angreb i Ukraine, fortæller The Independent.

Ukraines præsident, Volodymyr Zelensky, sagde i sidste uge, at iranske droner for nylig var anvendt til russernes missilangreb, og den britiske udenrigsminister, James Cleverly, annoncerede yderligere sanktioner mod Iran som svar på angrebene.

Shacktar Donetsks administrerende direktør, Sergei Palkin, har sagt, at Iran bør udelukkes fra VM og erstattes af Ukraine, som tabte play off-kampene mod Wales i juni.

Fifa udelukkede Rusland og Belarus fra internationale konkurrencer i februar som følge af invasionen i Ukraine, og Palkin mener, Iran skal have samme straf efter landets ”direkte deltagelse i terrorangreb på ukrainerne”.

– Det vil være en fair beslutning, som skal henlede opmærksomheden i hele verden på et regime, som dræber sine hjemlige modstandere og hjælper til med at slå ukrainere ihjel, sagde Palkin mandag.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top