Klopps agent skal sikre Svensson et topjob

The perfect guide to the casino

Klopps agent skal sikre Svensson et topjob

Meget tyder på, at et topjob lurer lige om hjørnet for Bo Svensson, der gør det godt som cheftræner for Mainz i Bundesligaen, og han er i gode hænder på sin videre færd i fodboldverdenen, skriver Ekstra Bladet på sin hjemmeside.

Projekt b, agentfirmaet, der har den 43-årige danske træner i sin stald, har særligt fokus på trænere og repræsenterer blandt andre Liverpools Jürgen Klopp, Tyrkiets landstræner, Stefan Kuntz, og Wolfsburgs Florian Kohfeldt.

Konkret er det Marc Kosicke, der tager sig af Bo Svensson, og det er også ham, der repræsenterer Jûrgen Klopp. Tidligere har han været agent for Bayerns Münchens Julian Nagelsmann.

Danskeren har gjort kometkarriere i international fodbold. Han startede som træner i østrigske Liefering, inden han røg ind i Red Bull-systemet og stod i spidsen for ungdomsholdet i Salzburg. Han overtog trænerjobbet i Mainz i januar sidste år, og han blev nævnt som en mulighed, da RB Leipzig for nylig skulle have en ny træner.

Svensson har ligeledes været i spil i Brighton og er flere gang nævnt som kandidat i Wolverhampton, der stadig leder efter en permanent løsning efter fyringen af Bruno Lage.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top