Pinligt Schmeichel! Skal endnu en gang arbejde for diktaturstat

The perfect guide to the casino

Pinligt Schmeichel! Skal endnu en gang arbejde for diktaturstat

Under VM i 2018 arbejdede Peter Schmeichel for det russiske propagandamedie RT, og nu skal målmandslegenden agere reklamesøjle for Qatar under VM i november. 

Peter Schmeichel fik meget kritik for sin optræden under VM i 2018 i Rusland. Her arbejdede den tidligere danske landsholdsmålmand for det statsejede russiske propagandamedie RT, og han blev endda fotograferet smilende sammen med Vladimir Putin.

LÆS MERE: Iskold kommentar i Pitzner-familien: Ingen i familien kan lide din kæreste

Målmanden lod til at forstå kritikken, og han erklærede senere:

– Jeg tog de tæsk, der var dengang, og så har jeg stoppet og lært af det til Ekstrabladet.

Det lader dog til at have været en sandhed med modifikationer. I hvert fald har Schmeichel nu scoret et nyt lukrativt job hos en diktaturstat med et afslappet forhold til menneskerettigheder.

Han har nemlig fået job på beIN SPORTS, der er en tv-kanal i Qatar. Her skal han agere ekspert sammen med et væld af andre tidligere fodboldstjerner.

LÆS MERE: Efter utroskab og drama: Nyt realitypar viser sig frem sammen på Instagram

– Med det bedste show på jorden kun få uger væk, er beIN SPORTS glade for at have samlet det største og mest mangfoldige udsendelseshold nogensinde, som stolt vil præsentere FIFA World Cup Qatar 2022 i 25 lande verden over.

Kanalens eksperthold tæller blandt andet Kaka, Alessandro Del Piero, John Terry, Gary Nevilla, Arsene Wenger og David Villa.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top