FCM-profil inden lørdagens brag mod FCK: Vi står bedst

The perfect guide to the casino

FCM-profil inden lørdagens brag mod FCK: Vi står bedst

Gustav Isaksen mener, at midtjyderne står en smule bedre end FC København inden lørdagens storkamp.

Lørdag byder Superligaen på en vaskeægte storkamp, når de to mesterskabskandidater tørner sammen i Parken. De to klubber er i gang med at få vendt skuden efter en svær sæsonstart, hvor det har ført til trænerfyringer hos begge hold.

FC Midtjyllands Gustav Isaksen glæder sig til kampen, men han ærgrer sig samtidig over de mange skader, som FCK døjer med i øjeblikket.

Det fortæller han i et interview med Eurosport.

Læs også: Ekspert: Han skal erstatte Carlos Zeca i FCK

– I de der kampe kan alt ske. Men jeg synes, at lige nu gør vi det godt, og så jeg er selvfølgelig ked af, at FCK også har så mange skader. Men det er nu engang sådan det er, når man har mange kampe, siger han og fortsætter:

– Så et eller andet sted står vi en my bedre. Men når kampen fløjtes i gang, så tror jeg også, at det bliver en rigtig lige kamp, lyder det fra Gustav Isaksen.

Københavnerne er uden store profiler som Vavro, Cornelius, Zeca og Falk, mens Boilesen blev tilføjet til den lange liste, da han kom ud for en slem knæskade i sidste uges derby.

Isaksen har dog en klar forventning til, hvordan kampen kommer til at forløbe.

Læs også: Vanvittigt! Kilder melder vanvittig høj Eriksen-løn i United!

– Normalt er det jo få mål, der bliver scoret i de der kampe, og de bliver afgjort på marginaler – og det gør det sikkert også på lørdag, forklarer FCM-profilen.

Han udtaler derudover, at det bliver “monsterfedt”, når midtjyderne skal til Parken på lørdag. Kantspilleren slår desuden fast, at de går ind til kampen med god momentum.

Ulvene er ubesejret i deres seneste ni kampe, hvor det senest blev til en 6-0 sejr på udebane mod FA 2000 i pokalturneringen. Det er derudover blevet til flotte resultater i Europa League mod Lazio og Feyenoord.

Kampen fløjtes i gang på lørdag klokken 16.00.

Læs også: Absurd afsløring: Måtte ikke løbe over midten

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top